Verenigingscafé

Verenigingscafé van maandag 18 september wordt verplaatst naar maandag 6 november

In verband met de opstart van het nieuwe sportseizoen hebben veel verenigingen bij ons aangegeven niet bij het Verenigingscafé op 18 september te kunnen aansluiten. Aangezien wij het belangrijk vinden dat zoveel mogelijk verenigingen erbij kunnen zijn, is het Verenigingscafé verplaatst naar maandag 6 november!

6 november valt in de Week van respect en de Week van motoriek. Deze thema’s nemen wij graag mee in het Verenigingscafé. Ook is er aandacht voor onder andere: JOGG (Gezonde Jeugd, Gezonde Toekomst), Aangepast Sporten en evenementen van AmstelveenSport.

Tijdens dit Verenigingscafé bespreken verenigingen, die worden ingedeeld op basis van eigenschappen van een vereniging en vergelijkbare uitdagingen, onderwerpen door middel van stellingen. Je kunt je vraag/stelling hiervoor insturen via het aanmeldformulier

Ook is er ruimte om met professionals in gesprek te gaan over specifieke onderwerpen zoals het gezonder maken van je kantine, het opzetten van een G-team en hoe je door mee te doen aan de evenementen van AmstelveenSport jouw club en sport kunt promoten.

Datum: Maandag 6 november
Tijd: 19:00 – 22:00 uur
Locatie: NTC De Kegel, Bovenkerkerweg 81, Amstelveen

Meld je aan of meld je opnieuw aan!
Aanmelden voor het Verenigingscafé kan via het aanmeldformulier