Denksportdag

Zaterdag 16 september
DENKSPORTdag op het plein in Oude Dorp
Maak kennis met de diverse denksport, speel een partij tegen ervaren spelers van verenigingen of doe mee met één van de vele denkspelletjes. Een leuke en leerzame dag voor iedereen van alle leeftijden.

De opening van de Nationale Sportweek is zaterdag 16 september tijdens de DENKSPORTdag om 12:00 uur met het plaatsen van een openingszet in het groot schaakspel door Wethouder Sport Herbert Raat op het plein in het Oude Dorp. Vervolgens spelen de twee grote jeugdschaaktalenten Philippe Krylov en Daniel van Cleef deze wedstrijd uit.

Laat je hersens kraken

Kom langs en speel een potje mee!
Wil je leren schaken of bridgen of een partijtje spelen? Dat kan! Schaakvereniging Pegasus en bridgevereniging Brivea zijn aanwezig, spelen graag een partij en leggen je alles uit over schaken en bridgen. 

Denkspelletjes en puzzels
Op het plein in het Oude Dorp kun je de hele dag al dan niet levensgrote denkspellen spelen. Maak bijvoorbeeld puzzels zoals Sudoku en woordzoekers. Ook kun je samen met of tegen elkaar spelletjes als memory, domino, yahtzee, 4-op-een-rij en nummercup en nog veel meer denkspellen spelen.

Atilim komt naar de DENKSPORTdag en leert je de volgende spellen: Reversat, Sumo, Mangala, Star Chinese Checkers, Slippity. Ben je benieuwd naar deze spellen, kom langs en speel mee.

Dit alles onder het genot van sfeervolle muziek.

 

Datum

sep 16 2023
Verlopen!

Tijd

11:00 - 16:00

Locatie

Pleintje voor de Dorpskerk
Dorpsstraat 36
QR code